Prasidėjus naujiems metams Plinkšių globos namų gyventojus pirmieji aplankė Trys Karaliai iš Sedos kultūros centro. Linkėjo sveikatos, taikos ir ramybės.

Sausio 13 – oji Laisvės gynėjų diena. Ją pradėjome uždegdami atminimo žvakutes Globos namų languose. Šią visiems svarbią dieną minėjome kartu su Sedos V. Mačernio gimnazistais. Savo prisiminimais apie vykusius reikšmingus visai Lietuvai sausio įvykius dalinosi senoliai. Gimnazistai pasakojo kas ir kaip juos supažindino su šia jautria informacija. Kartu giedojome Lietuvos Respublikos himną bei tylos minute pagerbėme žuvusiųjų atminimą. Atmintis gyva visų mūsų širdyse. Saugokime tai, kas taip skaudžiai iškovota…

Plinkšių globos namų gyventojai suskubo ir dar spėjo pasidžiaugti ledo skulptūromis bei gražuole Mažeikių kalėdine egle. Aplankėme Mažeikių muziejų.

Sveikatingumo diena- „Sveikata mano rankose“. Smagu visiems vėl drauge susirinkti, pramankštinti sąnarius, pratempti raumenis ir atlikti kvėpavimo pratimus. Su Visuomenės sveikatos biuro specialiste Ramute Jonušaite.