Kovo mėnuo Plinkšių globos namuose buvo skirtas įvairioms šventėms ir atmintinoms dienoms. Minint Žemės dieną, Plinkšių globos namuose buvo pristatyta Raimondo Puišio fotografijų paroda „Paslaptingas kalnų pasaulis“. Gyventojai galėjo iš arčiau susipažinti su kalnų pasauliu, mintimis nuklysti ant kalno viršūnės ir matyti tai, ką mato fotografas Raimondas Puišys savo, kaip fotografo, akimis.  Taip pat pradėjome ruoštis sodininkystės sezonui, patys pasisėdami moliūgų, arbūzų bei įvairių vaistinių žolelių. Nepamiršti liko ir mažieji giesmininkai. Prisijungėme prie kasmetinės inkilų kėlimo akcijos. 

Taip pat dažnai pagalvojame kaip šiuo neramiu mums visiems laikotarpiu pralinksminti globos namų gyventojus? Kaip atitraukti nors trumpam jų mintis nuo jaudinančių žinių ? Kaip suteikti džiaugsmo ir šypsenos ? Plinkšių globos namų darbuotojai surengė akciją, skirtą Raudonos nosies dienai . Ji pasiteisino su kaupu… Kiek buvo džiaugsmo, juoko, puikių emocijų.

O mėnesio pabaigoje pradėjome ruoštis Velykoms. Globos namuose gyvenantis Rimantas prisėda prie savo darbo stalo ir  darbeliuose gimsta Velykinių personažų motyvai. Su medžio deginimo aparatėliu laikas bėga greit. Papuoš savo darbeliais namus ir švenčių laukti visiems bus linksmiau…